News

Në çdo kohë mund të bëni rezervimin tuaj... Për informata më të hollësishme mund të na merrni përmes telefonit apo dhe në e-mail.

Qmimet jane te Volitshme dhe me Lire se gjdo kund tjeter ne te Njejten Kategori. Pra me nje Fjale Qmimet mundemi ti Bashkebisedojme.

Secili Vizor qe banon tek ne sipas deshires mundet edhe te Ushqehet me Specialitete vendore. Racioniet jane:Mengjesi prej 07:00-10 dhe Darka prej 19:00- 21:00.

Poashtu ka edhe sherbie tjera si pastrimi e rrobave etj.

Ju urojmë çaste të këndshme pushimi.

 

Familja Karrica.